ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Η Ιφιγένεια χωράει όλες τις στιγμές σας

Οι ατμοσφαιρικές αίθουσες, αλλά και ο εξωτερικός χώρος γίνονται ιδανική επιλογή φιλοξενίας για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, πάρτι αλλά και για καθημερινές γευστικές αναζητήσεις εκεί όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το φυσικό περιβάλλον δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία. Στον λόφο του Κάτω Καστριτσίου, ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο, μόλις χίλια πεντακόσια μέτρα από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου και σε απόσταση αναπνοής από την Πανεπιστημιούπολη, η Ιφιγένεια αποκαλύπτεται σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

ΓΑΜΟΣ

Κάποιες ημέρες σχεδιάζονται για να τις θυμάσαι!

Γνωρίζουμε καλά πως είναι να ονειρεύεσαι… Γι’ αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε ό,τι ακριβώς επιθυμείς γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Το μοναδικό σκηνικό, οι γεύσεις, η άψογη εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη μας ομάδα, όλα συνδυάζονται σε μια εμπειρία φιλοξενίας που μένει αξέχαστη. Στόχος μας είναι κάθε φορά που βλέπεις τις φωτογραφίες του γάμου σου να νιώθεις πως τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και να ξαναζείς στιγμή τη στιγμή χαμογελώντας πλατιά!

ΒΑΠΤΙΣΗ

Ιδανικό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους

Η Βάπτιση είναι μια ιδιαίτερη εκδήλωση, αφού μικροί και μεγάλοι βρίσκονται στην ίδια λίστα με τους καλεσμένους. Στην Ιφιγένεια γνωρίζουμε καλά πώς να δημιουργήσουμε το τέλειο σκηνικό που θα μαγέψει τα παιδιά και θα εντυπωσιάσει τους μεγάλους. Candy bars, διακόσμηση, χώροι παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης συνδυάζονται με τις εξαιρετικές γεύσεις του μενού μας ώστε όλοι να περάσουν μοναδικά. 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιδανική ατμόσφαιρα για επαγγελματίες

Κάθε επαγγελματική εκδήλωση μπορεί να αποκτήσει την αισθητική και την ενέργεια του φυσικού τοπίου προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία. Στην Ιφιγένεια προσφέρεται η δυνατότητα για πλήρη ηχητική κάλυψη και προβολή σε οθόνη μεγάλων διαστάσεων, ενώ οι εξαιρετικές προτάσεις για coffee breaks συνδυάζονται με το φυσικό τοπίο, τη θέα στη θάλασσα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική συνθέτοντας ιδανικές συνθήκες έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους συμμετέχοντες.