Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Μια ιστορία που τελειώνει με το «ζήσαν αυτοί καλά…»

Όταν επιλέγεις τον πολυχώρο Ιφιγένεια, δε χρειάζεται να δώσεις οδηγίες στους καλεσμένους, γιατί το όνομά της είναι εδώ και χρόνια δεμένο με κάθε είδους εκδηλώσεις που δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις. Δεν είναι μόνο η εμπειρία και η βαθιά γνώση των ανθρώπων της Ιφιγένειας, αλλά και η αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας που αισθάνεσαι από την πρώτη στιγμή. Αυτή η αίσθηση είναι που κάνει τους καλεσμένους σου να νιώθουν πως τους υποδέχεσαι σε έναν δικό σου χώρο και πως τους προσφέρεις ό,τι καλύτερο, όπως ακριβώς επιβάλλει η ελληνική παράδοση.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΕΣ

Από τα ‘80s στο σήμερα

Ο ιδιοκτήτης Νίκος Κουτσουμπελίτης, εμπνεύστηκε στις αρχές των 80s έναν χώρο που θα βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και θα τιμά την ελληνική γαστρονομία με γεύσεις που βασίζονται στην παραδοσιακή κουζίνα του τόπου μας. Κι επειδή η φιλοξενία, το μοίρασμα και το γλέντι βρίσκονται στο DNA της ελληνικής φιλοσοφίας, η Ιφιγένεια καθιερώθηκε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, ως  ιδανικό περιβάλλον για να υποδεχθείς τους καλεσμένους σου σε κάποια από τις αίθουσες του πολυμορφικού εσωτερικού χώρου ή στο ειδυλλιακό roof garden με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Η ελληνική φύση ορίζει τη γαστρονομία

Ο χώρος που οραματίστηκε ο Νίκος Κουτσουμπελίτης ονομάστηκε έτσι για να τιμήσει τη μητέρα του, την Ιφιγένεια και μαζί της τιμά την ελληνική γαστρονομία που βασίζεται στην αγνότητα της φύσης.  Σημείο κατατεθέν της περιοχής του Κάτω Καστριτσίου, η Ιφιγένεια ισορροπεί μέσα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της με τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο, μόλις χίλια πεντακόσια μέτρα από την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και σε απόσταση αναπνοής από την Πανεπιστημιούπολη, η Ιφιγένεια αποκαλύπτεται σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Αγάπη για τη φυσική ομορφιά

Από την πρώτη στιγμή ο σεβασμός προς το περιβάλλον υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του χώρου. Μια φιλοσοφία που αναδεικνύεται στην πράξη με τη φύτευση κάθε χρόνο νέων δενδρυλλίων και ανθοφόρων φυτών ώστε να ενισχύεται το φυσικό κάλλος της περιοχής. Οι ατμοσφαιρικές αίθουσες, αλλά και ο εξωτερικός χώρος γίνονται ιδανική επιλογή φιλοξενίας για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, πάρτι αλλά και για καθημερινές γευστικές αναζητήσεις, εκεί όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το φυσικό περιβάλλον δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.