ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ
Πιάτα με άρωμα από το περιβόλι μας
Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο ιδιωτικής παραγωγής, τα κηπευτικά και τα φρούτα από το περιβόλι της Ιφιγένειας καταφθάνουν καθημερινά στην κουζίνα μαζί με υλικά από μικρούς τοπικούς παραγωγούς που καλλιεργούν με ξεχωριστή αγάπη την ευλογημένη γη της Αχαΐας. Επιλεγμένα προϊόντα από διαφορετικά μέρη της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας συναντιούνται μέσα από τις σύγχρονες τεχνικές του σεφ σε πιάτα που μυρίζουν Μεσογειακή κουλτούρα.