ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ

Η Ιφιγένεια χωράει όλες τις στιγμές σας

Στον λόφο του Άνω Καστριτσίου, ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο, μόλις χίλια πεντακόσια μέτρα από την γέφυρα Ρίου – Αντιρίου και σε απόσταση αναπνοής από την Πανεπιστημιούπολη, η Ιφιγένεια αποκαλύπτεται σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Οι ατμοσφαιρικές αίθουσες, αλλά και ο εξωτερικός χώρος γίνονται ιδανική επιλογή φιλοξενίας για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, πάρτι αλλά και για καθημερινές γευστικές αναζητήσεις εκεί όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το φυσικό περιβάλλον δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

GOLDEN ERA

Η αίθουσα Golden Era που μπορεί να φιλοξενήσει 400 καλεσμένους, σε μεταφέρει σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με σχεδιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται από άλλες εποχές. 

MODERN HALL

Για πιο ιδιωτικές εκδηλώσεις που ακολουθούν μια μοντέρνα αισθητική, η Ιφιγένεια παρουσιάζει την αίθουσα Modern Hall που φιλοξενεί 300 καλεσμένους.

ROOF GARDEN

Στο Roof Garden της Ιφιγένειας η αρχιτεκτονική και το φυσικό περιβάλλον συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα με θέα τη θάλασσα.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Η μεσογειακή παράδοση συναντά την ελληνική γαστρονομία σε ένα μενού όπου κάθε πρόταση έχει τη δική της ιστορία.